Ек мы чытаем Батька.

Ек мы чытаем Батька.
Да ладно! Апасля, мо…
 
А я забуваю про Бабу!
Сів во да j сочыняю.
Увлёкся бо Кентавыр
Асура маjё.
 
Лыvыть от 2 кныvычкы.
Чыjі воны. Да нычыjі вvэ!
А я вот возьмы j чытны jіх.
І знаjшов про100 дыво!
 
Да дэ якэ дыво в нас.
А ну ёго! Трэ шось робыты v!
І я одлоvыв Стіх.
Потом вам выставлю!
 
А потом…хоть с потом
Вышукваj поттэра!
Потеря нывырогодна!
Но комусь всэ до попкы.
 
От кныvкы ёго розносю.
Спарта того, шо пошов уvо.
А мні каvуть, полоv онь.
Почытаем, посмо3м.
 
І шо v тыя повсці?
Да шо вы! Да ноль тут!
Якэсь но лохмотьте.
Ну, j шо шо Король то!
 
І каменныя цветочкы
Вбылыся в шось іное.
От прынысуть бо v боvкы
Кныvок такых сотні.
 
Нымае v ны в храп діковінок.
Навытькы от в Кобзаров тых ш.
Эх, а чес-то кудоёсь?!
А время ны j золото.
 
Чыталы j в кульках нас.
Чулы аvны восторгы.
Но одна театральsына
Паненок затрахвае.
 
Бо дэ, ну, духовныjі
Песні у vаворонков.
Гэто v но вертолётыкы.
Бы j тыjі коныкы.
 
А грім грымнув уv с рання:
На голые шэ бірозкы.
Яка v будэ паска пак…
Буськы v нас ны банять.
 
 
о так мы чыталы й тарковского