А мы жэ зу7 прам профаны.
І даж ны прыгрозым судом
І вота: сфатілі Котяру!
Ура! Шас горшков уж дамо!
В наручнікі! Шо, мо, шэ й в лапкы
Ты нам с санітары Бычков?
А косты слабы у Коточка:
О-ёй! Росчыкнітэ хоть крох!
Но путы жылізны как впялісь,
Так уж до шызарніі скоцк.
І вместо того коб но ласко
Взялы і строшчылы всі робр.
О гэтака в падл вітталяка:
Мы жызні духовнай дамо!
А шо, мо, пайдёш і спроть псарні?
Так спомнь: Ігорок, твій браток,
Шэ ны очутывся на кладбішчы?
Го! Матом жэ крыв на кротов.
А гэ супроцівленне владам ж!
Іль ты й ны уплоціш налог,
Шо гындэ во хрэснічку вмазалы
На 40 процэнтый за год.
Корочый, ты хочыш коб храпы
Тыбэ ны зурочылы больш?
Так от, пудпышы, шо ты сам к нам
В Новіночкы дбайны запёр.
Воны ж знають всё про і кармы.
І дажэ во гындэ закон,
Дэ чотко і ясно указано:
Ні Мыш а ні к нам бес судов.
Іль ты, мо, й в судах шось докажыш?
Ну, шо ны скыдав ны й вазон
На головы ж прамо проклятых.
У 6, ху, с вутра гынды во?
І значыця ты псіхопат, Гад!
Бо ж шэ і плював на Топор,
Шо гнав, бы тэ дыкые стадо,
Детсадовскых нежных пташок.
Куды ж хоть-то гналы красавок.
Да о! к чорна доска герой!
Хай гітлер ты ж крыкнув на мразьку?
А він-то гаж член лісполком!
Но ныц ны понелы заразы,
Шо скы2лы Ваську в шызовнь.
І вдруг устае: сукы-падлы!
А ну групу пэршу за всё!
Аж пырыглянулыся таті:
Так шо гэ, сав7 не дурной?!
Ого, журналіст эт Кентавыр!
Да й Тігыр к тому жа, ны вошк.
І пара но рік мыновала,
Ек став с пенсіон обормот.
Пролічвалы ш вэльмы наравно
Гадюкы шэ навыть с сісьтёр.
А ты думав, рід гэ вжэ шчасце?
І маты тобі молочко шч?
Да гыть од мынэ! На 3 сракы,
А ны шэ пусцю шызка в дом!
Усіх бо, бач, пырылякав сын:
Удруг шэ возьмэ да пыцьком
Обмажэ усю дыку зграю,
Шо обосновалась в Сорок.
Прышлося на самку напасты:
Ага! Я тут шэ і сімён?
А ну в хлів, Коза пранцувата!
Обуха шас гахну ва лоб!
Товді но й здалася овчарня:
Ага, так веть тыхый бы слон?
І хату купылы аж в складчыну.
Ну-да, ны достань но сам грош.
Сыйчас всі спокойно куём
Супілны сокіры с сырпом:
Отлічно усі сталы ладытысь.
Бо й скы2е Кіць ім зілёнк.
І СНОВА ТІГРУНЯ НА ПАШЫ: В7 ТРАВОК ПРЫГОЖ!