Котяче ніжне
Смуток кіт Рудий приносить восени під ранок.
Білий кіт сніжинки носить на замерзлий ґанок.
А Смугасто-попелястий, ще із вухом рваним
ВЕсни стелить стежку чисту і золототканну!
Усміхається ласкаво, мружить жовте око.
I торкнутися до тебе хоче ненароком.
Муркотять, біжать струмочки і несуть до літа
Тисячі бажань весняних, ніжністю сповитих.
Хай коти вночі співають і муркочуть чари.
Ходять з зорями улітку, перетнуть Стожари.
В темно-синюю безодню Чорна кицька лине.
Молоко Стожар смакує, та не перекине!
Небосхил у зорях тьмяних. Як котячі вуса
Зорепадів слід шовковий і бажань спокуса.
Місяць ніжно посміхнеться, вмиється,як котик.
Ранок милість обіцяє, як котячий дотик...
P.S.Картинка-мій юнацький арт
Стожари-Млечный путь