Tsuru

Tsuru
Звільни мене, боже,
від "завтра" і «може",
і Київ і Вільно
почують: - я вільний,
ні завтра, в безодні,
сьогодні, сьогодні !
Небавом, я вірю,
закінчиться мантра
буденності віри
в спасіння позавтра,
хай в цьому свавіллі
я вже божевільний,
за обрієм Вирій,
я вірю, я вірю...