Чому приходиш лиш у сні

Наснився вчора ти мені.
Твої вуста і очі карі.
Чому приходиш лиш у сні?
Самотність - подруга печалі...
Чому приходиш лиш у сні
І крила мрії підрізаєш?
Я ж серце віддала тобі!
А ти?.. Чи й справді не кохаєш?..