В Ташкенті тыхо й добрэ й харашо

В Ташкенті тыхо й добрэ й харашо
І вот: мы смо3м фільмы. “Преступленіе”?
А шо, канал російскый ого-го!
І трэ рыкламу но зробыты й вбейтесь
Хоть фсе тут гондэ в серіале псов.
 
Ну-да, конечно, деньгі ж надоть бесам.
І как тупіцам не ступіть топор.
Бо іхній вечер это веть беспечность.
Но хай ны вовк іх ны возьмэ за глотк.
 
А мы усё жэ лушшіе монтёры!
Вот подывы на Вовка з Новшых Польк:
У нас в Расеі нету жэ рассеянных,
Шо поошчрають масовый терор.
 
В нас е законы! Всё запрешчено жэ!
Ага, і тыхо фсё у новосцёх.
Шоб ты но выйшов вонь за вугол в поле.
І там ны ужас у сараі боньдь.
 
Но ты ны зміныш владу ны за шо вуж!
Мы крэпко дэржым вашу мать за горл:
Так ты, старая, пенсію ш ны возьмыш,
Колы проголосуеш за не тог.
 
А пенсій і нымае ж надто добрых.
Да й возраст, ха, ф тібя ны надышов!
От наробыся на жыдов до 100 год,
Тогда й дамо товді, мо, салтісон.
 
Ну, ек сказав бы, хы, той во дурной.
Ій мы от час аж спорымо со Псом –
Чы чэсна влада хоць у ліцьвінов.
Бо ніч і е оно на разговор.
 
Хотя і Дэнь Учітеля севоднь.
Того, кого всі клыкалы ж давно.
А Він ны дав ныекых трох кружков,
Шоб зашчытыты нас от ветхых пнёв.
НУ, ШО ШЭ ТУТ ЛЯ ВАМ О ГОНДЭ ВО