Добронравовы v во сцiхы

Добронравовы v во сцiхы
Наша родіна – ревалюцыя v!
І едінСТвенНоj еj мы верны.
Ібо как еsо позабуты нам
Флагі нечысці vыдовськыj.
 
От ідэмо тут но v по вулічцы,
А навстрэчу-то всэ но псыs.
Но колы воны хоть розуюця,
Мо, узнають, по чым млынці.
 
Ны в острогах vа, х, мучать скунсы нас.
Не, воны но, стары пынькы,
І повынныjі буты дуsымы,
Чым Светланочкы змагары.
 
Ніч нашла на пранц, загрыбуть за раз
Всіх, которы шэ помнять дні
Самы світлынькы, ек прыпэрлысь лыск
Загрыбаты газеты Людмілк.
 
От такы булы мы магутныя:
Ну-ка! В вёрстку ныц ны нысы!
І хаj Ёсыпко зробыть чоботы,
Дэ но члены с чуvых трусів.
 
Мы ны будымо вату кушаты,
Шо но j пруть во фідорукы!
Хаj осэруцьця хоть от пудрычкы,
А нам трэ чы такы шмальцы.
НУ, ТО НАТЭ ВАМ ШЭ МАГУТНІЙ ЗНАК,
дЭ ЯТВЯГЫ БО В ШПАНЬ БУЛЫ