Я хотив бы з мыльён

Я хотив бы з мыльён
Ны за шо з вас тут во зь
 
Я хочу чтобы блог
Заработал путём.
И нажытыся шоб,
Ну, за щот вашых вошк.
 
От в мынэ е гармонь.
И я граю давно.
Да но шося ж ны то!
Польку трэ хоть Коровц.
 
И … а мы но з вальском.
Ну, шэ маршый пяток.
Так шо шо, ты в Чернов
Налякаиш но Кошк.
 
Шо ж посмо3м, дэ хто
Влад зароблюе в блошк.
О! дывы но а во
Заютубыв хтось моцн.
 
Вам заплатять за всё!
Навыть и за новинк!
Да, бо ш даж эксклюзив
Набырэ голосив.
 
Е у нас вон обложк.
Всё ек надо, з бородк.
Да ныма там а ныц,
Хто ж ты, Вацкыль, такый.
 
А! ты марша нам дав?
Ну, так и до свиданьк!
От заваль писню хвайн!
Ек хоть Розов Иван.
 
Ну, а мы ж ,бы Ханок:
Сочынеимо всё.
И здывыш новизно
Ты когось у Бычков?
 
ШО Ж ТУТ ГОНДЭ НЫ ТО?