Струни душі

мої тонкі струни душі
ти зміг до них доторкнутися.
і так віртуозно граєш в тишІ
що я й не вспіла схаменутися...

стій. куди летиш ти так невпинно?
мелодія душі, не припиняй своє звучання.
але, тихіше будь, не линь ти так квапливо
бо потім почуєш лиш зітхання. 

а про що грає твоє піаніно?
про що твої струни бринчать?
чи також вони мелодійно
в унісон з моїми звучать?

дай відповідь мені,
не змушуй мене чекати.
бо струни тонкі-
можуть потім більше не грати...