ДАЄ ГОСПОДЬ ХАЙ ВСІМ БЛАГОСЛОВЕННЯ!

ДАЄ ГОСПОДЬ ХАЙ ВСІМ БЛАГОСЛОВЕННЯ!
Хочу у Всіх за все перепросити.
З душі зніміть тягар мій - каяття !
Дозвольте серце широко відкрити,
Вас запросити у своє життя!!!
Мені ,прошу ,очищення даруйте,
Безгрішних в світі ,мабуть, не знайти.
Слова відверті ви мої почуйте,
Щоб я змогла сміливо далі йти!!!
Може когось я зовсім ненароком
Образила словами - Ви простіть.
Може у діях чи невірних кроках...
На мене Ви образу не несіть!..
Може когось вселюдно зневажала,
Чи близьких , друзів зрадила колись.
Зробити боляче я зовсім не бажала,
Хай все погане зникне вже кудись!
Дає Господь хай всім благословення.
Хай серце й душу людям просвітить.
Добрим і злим дарує всепрощення,
Щоб без провини далі гідно жить.
В сто крат добро хай Ваше обернеться,
Живіть с собою в мирі ,без гріха.
Хай світ чудовий радо посміхнеться,
Надії вітер теплий не вщуха...
Я запалю свічу під образами,
З душі сумне та чорне підмету.
Каміння з пліч хай ляже під ногами,
Очищусь в цю неділеньку святу.
Мене простіть і я усіх прощаю.
Хай крила нові виростають знов.
Терпіння й Віри щиро Всім бажаю,
Надії в душах. Хай живе Любов!
14.03.2021р.