ЯБЛУНЕВИЙ ЦВІТ

ЯБЛУНЕВИЙ ЦВІТ
Цвіт рожево-білий мов перлина,
Збережу у серці ту хвилину.
Як у казці сяє це суцвіття,
В серці щастя, в небесах блакиття.
 
Яблуня – красуня наречена,
Навесні вона благословенна.
Кличе всіх у казку і бажає -
Що сопілка радісно заграє.
 
Пелюстки рожеві - мов перлинки,
Всі на сонці сяють, як краплинки.
Яблуня чарує наші очі -
Радість навесні в очах дівочих.
 
Подивись, яка чарівна врода,
Цю красу дарує нам природа.
Хай у тебе в серці збережеться -
Яблуні чарівне, дивне серце.
2012
фото автора - Яблуневий рожевий цвіт