Таємниця, або Весняний Вірш про Справжнє Щастя

Таємниця, або Весняний Вірш про Справжнє Щастя
Мов сон, який, проте, не сниться,
Мов чарівний чортополох,
Кохання – то є Таємниця,
Незримий світ, лише для двох...
 
Кохання – величезна праця,
Бо Серця Шлях є непростий;
 
Не відкривайте свого щастя
Тим, хто ворожий і чужий!
 
Бо навкруги – армагедони,
Що нишпорять вдень і вночі...
 
Робіть міцнішими кордони
І в Серці бережіть ключі;
 
Плекайте, грійте, захищайте,
Любов – не дійство й не антракт!
Лиш щастя іншим ви бажайте,
 
Все повертається. Це факт.
 
(с)Женя Mars, 23 березня 2021 року, ілюстрація з безкраїв просторів Інету, ця чудова картина російської художниці Ганни Чариної називається "Чортополох і райські яблука"... у тему :))) Усім - Добра і Щастя! :)