На Землю впала дивна квітка... [Дощем]

На Землю впала дивна квітка... [Дощем]
"Якщо можеш, завітай до мене ти,
Якщо хочеш, спий моєї води,
Якщо Віриш, розкажи мені,
Про що ти мрієш, коли живеш на самоті..."(мій улюблений гурт, "Тінь Сонця", та його приспів Чугайстра.... )))
 
На Землю впала дивна квітка
І перекинулась ДОЩЕМ...
Сміється Сонечком улітку
І плаче сніговим вогнем,
 
Коли весна все не приходить...
Коли вона забула шлях.
Самотньо, світ за очі бродить,
Немов дивакуватий птах,
 
Не житиме що у неволі...
Що не піде назустріч долі;
Самотній спів летить у полі,
Він не підкориться ніколи!
 
(с)Eugenia de Marte, 24 березня 2021 року