про послiдовнiсть Фiбоначчi

 
за першим вдихом перший крок,
за першим кроком слово,
за словом позір до зірок,
а звідки крок до мови;
 
ліхтарик, шибка, ніч, піїт,
до тих зірок драбина,
коли читатиме нарід,
тоді живе країна