Весна пробуджує любов

Вже скресла крига. крига скресла
І річка вийшла з берегів.
Несуть птахи на крилах весну,
Чується їх вітальний спів.
 
До сонця тягнеться підсніжник,
В "жилах" беріз пульсує "кров".
Краса незаймана та ніжна
В серцях пробуджує любов.
 
2017 р.