Весняний настрій

А вранці стукнула у шибку
Так, ніби кликала із хати
Красную-весну зустрічати
Маленька пташечка синичка.
 
І горобці розцвірінчались
Та розпустили сіре пір"я,
Усе стрибали на подвір"ї
Та у калюжі теж купались
 
Разом із сонця промінцями,
Які теплом всіх зігрівали.
Цілунками пташат торкались,
Щоб настрій був у них веняний.
 
2021 р.