Дух весни

Крок за кроком, крок за кроком
Наближається весна,
Хоч мороз іще у дзвони
Свої срібні вибива.
 
Ще сніги лежать глибокі.
Зимний вітер розгулявсь
Та весна вже крок за кроком
Наближається до нас.
 
Інеєм дерева вкрито,
Мовчазні стоять вони.
Та запахло первоцвітом,
У повітрі - дух весни.
 
2021 р.