Струны,пальцы,пяты лад..

Струны,пальцы,пяты лад..
Ісці па вуліцах пустых.
Жыць у кватэры аднаму.
Ні чуць,ні слухать нікаго.
Пляваць на ўсё,мачыць манту.

Ісці да дому і крычаць!
Залезці у гору і маўчаць..
Быць аднаму супраць усіх,
Быць не такім,як гэты псіх..

Панюхаць кветку і стаптаць.
Пачуць маўленее-зноў змаўчаць..
Пачуць стварэнне струн гітар,
Пляваць на ўсё!.. Я знаў:

Гэта жыццё-яно не ад!
Ёсць струны,пальцы,пяты лад..
Ёсць ноты,музыка,ключы..
Ўнімай іх гукам..і маўчы..