дил(сердце )

дил(сердце )
Эй ,дили ман бар ман бикун гӯш..
Сухану рози ту шунидам .
Ҳар шеър,ки ман менависам...
Бо хоҳишу табъи ту менависам
 
Кунун омадааст баҳорон ..
Бо рангу таронаи шодӣ
Резад борони баҳорон ...
Қатраҳои нарми мехрубонӣ
 
Кунун сухани дида бигуям...
Зам бар ҳарфи ту,эй дил
Хар ду шуда ҷӯру ҳамоҳанг ..
Резад забон ..сатри ширин....
.
Эй ,дили ман,аз ту сад розӣ
Эй дида....сад бор бар ту ташаккур !
Аз дидани баҳори фараҳбахш
Аз зиндагонию, аз муҳаббат !
 
Махфират Шукухи
13,12
11,03,2019