ночь(шаб) тадж

ночь(шаб) тадж
Кушода шаб болу пари худ
Расид оҳиста бар шишаи ман
"Торикӣ,бим дар туст"-бигуфтам
"Лаҳзаи умри туям -гуфто -
боз чӣ гӯям ?"
Гуноҳам он, ки торикам ,ҳамин аст ?
Бидон, шабро ҳам Худо офаридаст
Маро бошад аҷаб зебо самое,
Ки ахтарон дар он нақши нигин аст
Як назар бар осмони ман кун ..
Аз қудрати Оллоҳ ..қалбро
рӯҳбаланд кун ..."
 
Шаб ба хайр !
 
Махфират Шукуҳӣ
23.28
12.02.2021