В.К.

від моря края до небокрая
вузька як смужка рілля сягає
як хуртовина життя триває
між неба краєм і моря краєм
 
і в Іордані і в Березані
одне й те саме поневіряння
і ті світанки і ті прощання
зачудовання того кохання
 
і все стрекоче по квітах дзига
і той же хлопчик по світу біга
і лісом носить свого козубка
і досить любить його голубка