Прам осанна да і всё.

Прам осанна да і всё.
Гэтак любыць мняв жыдок
 
Мы тут зарэ вам у7 наробым
Сток довгов на эшафот,
Шо ты зможыш навыть гындэ дров, ах,
Наколоты на вэсь дом.
 
Ну, бо шо ты. В нас усюд скрыншоты.
А ты ны прочнувсь ешо?
Ну, то зарыкы дамо пуднёток:
Ну-к, атфець на целя-фонь!
 
Ну, от бачтэ: вчора быф в жыд празнык.
А бутылочок с 500
С чаровнычкамы, аджэ ж, ны вмазамш?
Так шо от: настав дрынь рог.
 
Да і в Насточкы, дывЛюсь я, гондэ ж
О, а нікакіхь давгов зь!
Так шо, шо ж я, ны пасдрафлю с сфяткам
Хоть сфоіх двойняшок сёстр?
 
Хай подумають: да хто ж-то змог так
Врано гэтак булочок…
І я граюся собі но й в сновы
У дзеньга да в колобок.
 
Хрізантемок навкыдалы в облак:
Ва андроіды всіх родн.
Бо я, шо, ны маю ны гармоні
Чы й баянчыка ля тог?
КАРЛА МАРЛА 8 СОТК