А я всэ гавк да гав…

А я всэ гавк да гав…
Ны батька жэ ныма
 
У нас не есть вапросамі
Завалівать Будённага.
У нас усё до лампочкы:
Ковіды там і прач.
 
І фтрух уф кузуф трапылы ль
Однакыя кузачыхы.
Кузьма Кузьмі росказувал,
Как ён на койках спав ж.
 
А ты ны хочыш зарыкы
Пойты куды до Валічок?
От хай воны й скы2юца
Проплачываці чайф.
 
А то найшов попа болван,
Шоб коб хрыстыв шэ й самочок.
Каторые, не ж празнують
Свій день святой, ты бач.
 
У нас в Москве 2 барына
Кудлачылы ш лышайнычкы.
Так вот і тут у Васічка
Шэ ёсцінг мэду банк.
 
Когда тыбэ насілуют,
Веть ета всэ случайнынько.
А ны закралась кармочка.
Га, хто ты був кахда-т?
 
Зложылась рыпутацыйка:
Ты ж крадыш мало в малпочок?
От так тобі і трапыло:
Вынеть усё Козла.
 
...ну, гэто в нас достойныя зольдатн!