З наступаючим святом

З весняним святом Вас вітаю,
Дорогі наші жінки!
Здоров’я, щастя Вам бажаю,
Живіть в коханні всі роки!
 
Їм перші квіти подаруйте,
Привітайте від душі.
Ніжно жінку цілувати,
Не забудьте в інші дні.
 
Їх цінуйте, поважайте,
Жінок нам небо надало.
Уваги більше приділяйте,
Милуйтесь ними заодно!
 
Природа знову завирує,
Оживе все навкруги.
Красою жінка зачарує,
Начувайтесь мужики!