Весняний настрiй

Налилися верби соком,
Відчувають вже весну.
І куди не кинеш оком,
Бачиш зміни наяву.
 
Вже весна не за горами,
Заскучали без тепла,
Сонце закривають хмари,
Ще подихує зима.
 
Дощ із снігом випадає,
Перехід цей нелегкий,
Вже природа посилає,
Людям настрій весняний.
 
Щоб вони весну зустріли,
Спекли добрий коровай,
Верби щоб зазеленіли,
Зашумів би листям гай.
 
А в гаю птахи співали,
Заливався соловей,
Весняне сонечко ласкаво,
Промінням ніжило людей.