про гербарій

про гербарій
...в моїм гербарії не густо,
як в раціоні павука:
одна трояндова пелюстка,
від сонця на воді луска,
 
доща племінниця - калюжа,
і цокотіння лошака,
і ця самотняя бриндуша,
остання займана душа...