я слухав альт
Я слухав альт. В Трубіж впадала Альта.
Струна корилася доторканню смичка.
І звуки так підсвічували смальту,
Що Богородиця вбачалась мов жива.
Я бачив Світ, весь космос неосяжний.
Він поглинав мене, як береги вода.
Оранти руки не згортались, майже,
адже на альті грала саме самота.