Я дачу гондычкы знаjшов.

Я дачу гондычкы знаjшов.
Ну, j понятых – лякаты vовч
 
Я не затем прiшёл в сеj мiр,
Чтоб лiш iзбу себе топiть.
А я прiшол, шоб мак толочь.
Да j коноплi вырнуты зном.
 
От дачя гонды коj в кого.
А шо вiн сiе – боvэ моj!..
Даv солонэчныкыj ны скiк,
Ны то шо вам шэ мак якыjсь.
 
Но вам тут скаvуть: ты чого?!
Здурiв зу7? Чы вvэ таво?
Ведь Лукашэнко запретiф
Любыj такыj купiратiф.
 
I всi – рытiво быты птiц!
Ек бы воны зробылы нis.
Хмолостять vэ а во vукiв.
Но дэ! Травы полi!
 
I шо, ты дятла, мо, наjдёш?
Iль iволгу яку тут во?
Да j vовтобрушок в Vуравок
Аv дэсь зопхнулы iз Огов.
 
Но, в обsым-то, 1 грузiн
Тут дэся шось соорудiмш.
Он даv дантэса пубiдiф.
Бо тоj старыj вуv дiдк.
 
Бо то j бо то, а шо ты хоч –
Коб ныц кобылцы хоть овсов?
Да j взев да j выкрав у ва Коць
Якусь гнылу вvэ косць.
 
Да от!.. Коток рышыв ны то,
Шо vдалы куры ув Сосновск.
Вiн взев да j выдав таjны Кiзк,
Шо надто бiдны бы зь.
 
Быскрылы душы! Ек vэ моvнь
Товктi зырнета в рышытох?
А! Тоj vа Тiгра ны хiтёр!?
Ну, то тыпэр хлебаj росол.
 
А танцы будуть вокол сосн
Ны мэнш чым мiсяць, а то j довш.
У Глынныj бо v родывся вовк,
Шо цэлыв в овычок.
ТУТ В НАС ТАШКЕНТ! ТУТ Е Й БАНАН. И ВЖЭ Й ВОРУЙ ШО ХОЧ, БАРАН