В моде зарэ стакан но водкы.

В моде зарэ стакан но водкы.
А от сок розбавлеj в дрощех
 
Тут мне фізік чево-то доказывал.
Математік! І геометр!
О! І что же я в ніх понял, хі?
Да ты что! Света нет!
 
Есть только ж волны. Лучі і частіцы?
Да какія! Да брось ты ля мне!
І паехала гавань кудыся.
Дяді j леді! Куды вас нысэ?
 
Ты ля мні во подаj хоть сырчыка.
В магазіны? Да щэ j в селе?
Да ныма ж вжэ а ны козы у чэрть.
Ны то шо сіна в моёму хлеве.
 
Но всі ходять такія пышныя!
Го! В Оговы а во баніj с 7!
А в Одрыжыне? Да нащо воны!
Мыjся, дідко, ув лужы ув пЕнь.
 
Гот так Гамільтон фсыпав магнія!
Да во Пэрыльман на фік фсех!
І сыдю я собі j на ноч глядя
Улупыв літыр соку за чес.
 
Ныц ныма. Ны в ютубе, ныдэ.
Дневнічкы но Култура в глаззе.
Сіта с Рамо кудыся пропалы.
Ах, Равана! Якыj молодец!
 
...во відіш, как трудімся все?
Детка мамку нысэ