Чайковський і ранок

Блакитно-біле...Сонячний серпанок.
Хрусткий, як скельця у калюжці, ранок...
І трошки м'ятний. Мабуть,то від чаю.
Що не солодкий - бог з ним! Пробачаю!
Запорошило, огорнуло віти
Сріблястим палантином. І дивитись
Аж боляче на білі діаманти!
Здійнявшись на мереживних пуантах,
Танцює фея. Ніби звук челести
Криштальний передзвін її небесний.
Вітрець додав бурульок тихий дзвін
І ніжний шурхіт снігових пір'їн.
Хай ранку спокій вічно стереже
Чайковський, Sugar Plum, Драже...