РІЗДВЯНА НІЧ.

РІЗДВЯНА НІЧ.
Різдвяна зірка світить , не згаса,
Своїм теплом усіх нас зігріває,
Освячує безмежні небеса ,
Де срібний місяць мирно спочиває...
 
Засніжену симфонію Різдва
Холодний вітер ніжно заспіває.
І ніч святкова довго ще трива...
Лиш хуртовина тихо завіває...
 
Святкові дзвони весело бринять,
Про новину важливу сповіщають.
Довкола всюди люди гомонять,
Над ними білі янголи літають...
 
Бо Божий син з"явився на Землі,
Народжений від матері Марії.
Із зіркою на юному чолі,
Здійснити щоб всі заповітні мрії.
 
Нести у світ любов і доброту,
Здоров"я,щастя,мир і всетерпіння!
З душі прогнать полинну гіркоту,
Пробачить всіх і дарувать спасіння!
 
Різдвяна ніч у паморозі слів,
З гучних колядок на вуста лягає...
Глас херувимів Землю облетів
І цілий світ з Різдвом усіх вітає!
 
8.01.2021р