ЛЮБЛЮ СВОЮ ВИШНЕВУ УКРАЇНУ!

ЛЮБЛЮ СВОЮ ВИШНЕВУ УКРАЇНУ!
Люблю свою вишневу Україну.
Її лани , діброви і поля...
Співучу мову ніжну ,солов"їну,
Бо це моїх прапрадідів земля!
Степи розлогі ,небо синьооке,
Гаї зелені,вишні у цвіту...
І ниву в житі ,і Дніпро широкий.
Леваду в травах жовто-золоту.
 
Високі гори з сніжними верхами,
Моря глибокі, сині аж за край...
Галявини із темними лісами,
У пишних квітах зеленавий гай.
Люблю блакитне небо із хмарками,
І тепле сонце високо вгорі...
Хати біленькі з пишними садками,
Пиріг рум"яний мамин на столі.
 
Люблю людей,люблю свою родину,
Це найдорожче ,що у мене є!
Люблю країну, бо вона єдина,
Де я щаслива .Тут усе моє!!!
І вишиванка з ніжними квітками,
І синьо-жовтий прапор угорі.
Величний гімн із мудрими словами,
Барвінок,що розлігся по дворі...
 
Верба,лелека,маки в чистім полі,
Калина при дорозі,журавлі...
Вінок,сорочка,рушники,тополі,
І джерельце що в"ється по землі.
У мальвах схована під стріхою хатина.
І писанки й ікони, й солов"ї...
В печі гаряча та м"яка хлібина,
Бджола, зоря, волошки степові...
*. *. *
Тризуб і дідух... Це моя країна!
Тут рідне все...Тут вся моя сім"я!!!
Це наші символи, моя це Україна.
Пишаюсь тим,що тут живу і я!
 
24.08.2020р.