Забудзь мяне

Забудзь сваі сны, мой дружа.
Усё што было - хлусня.
Не было мяне і той ружы,
Не была я з табой ніводнага дня!
 
Лепей будзе табе без дзяўчыны,
Якая кахаць не ўмее.
Калі будзе цёмна, вазьмі лучыну,
І стане хоць крыху святлее.
 
Навучышся далей марыць і жыць,
Летуценнік мой чароўны.
Я жадаю табе любіць,
Але забудзь мяне, і будзе ўсё добра.