МОЯ ДОНЕЧКА,СЕРЦЕ МОЄ!

МОЯ ДОНЕЧКА,СЕРЦЕ МОЄ!
Ти дарунок для мене від долі,
Моя донечка ,радість надій.
Зазирну в твої очі. Поволі,
Бачу в них відображення мрій.
Я чоло твоє ніжно цілую,
Кожен пальчик на рідній руці.
Якби знала ти ,як же люблю я
Твій рум`янець вві сні,на щоці.
 
Пригорну я тебе ,обігрію,
Вбережу від нещирих речей.
Лиш бажаю добра і волію
Приховать від недобрих очей.
Подивлюсь я на тебе-зрадію-
Не сама я у світі у цім!..
І від ніжності щиро зомлію,
Там, де ти завжди буде мій дім.
 
Бо ти дихаєш-я прислухаюсь,
Серце б`ється з моїм в унісон.
Ти любов`ю мене зігріваєш,
Ти неначе мій радісний сон…
Твоя посмішка-сонячний промінь,
Та зоря ,що указує путь.
Хай про мене в душі живе спомин,
Лиш прошу-ти не зрадь, не забудь…
 
Я за тебе подякую Богу,
Помолюсь і в душі попрошу
Тобі вірну вказав щоб дорогу.
Я йому в небеса напишу…
Хай благання мої він почує
Й обігріє величним теплом,
Тобі щастя, здоров`я дарує,
Щоб жила ти із честю й добром.
 
І щоб жодна сльоза не скотилась
Із коханих дитячих очей…
Щоб неправді та злу не корилась,
Не схиляла безсилих плечей.
Ти ж дарунок для мене від долі,
Моя Донечка ,Серце моє.
І не маю я кращої ролі,
Ніж творити майбутнє твоє.
 
3.06.2020р.