БЕРЕЗНЕГУВАТСЬКА-НАЙРІДНІША ШКОЛА.

БЕРЕЗНЕГУВАТСЬКА-НАЙРІДНІША ШКОЛА.
Березнегуватська -найрідніша школа:
В ній навчалась мама, в ній навчалась я.
Безліч хлопчаків і дівчат навколо,
А тепер тут вчиться донечка моя!
 
Нас просторі класи радо зустрічають,
В них життя буяє ,юний сміх дзвенить.
Тут наукам мудрим діточок навчають,
Щоб у світі потім безтурботно жить.
 
Вчителі привітні усмішками сяють,
Труд свій і таланти дітям віддають.
Як садівники ті квіти поливають-
Ці квітки дорослі в світ широкий йдуть.
 
Вчителі ж бо -люди ті ,що вміють чути,
І тепло, і ласку дітям дарувать.
Серце відкривати, вірним другом бути,
У скрутну хвилину всім допомагать.
 
Наші вчителі- скульптори натхненні,
Ліплять-виробляють правильні серця.
Розуму навчають ,знають поіменно,
Бо така в них доля вчителя-творця.
 
Моя рідна школа - щира друга мати,
Ти як рідний дім наш, мапа - путівник:
Завжди будеш радо двері відчиняти,
Бо ти друг ,порадник, добрий помічник.
 
Нам даруєш силу, вчитися бажання,
Юних окриляєш злетом в височінь...
Будь благословенна з вечора до рання
В помислах прекрасних,в чистоті стремлінь.
 
Березнегуватська ,найрідніша школо!
Розкажу про тебе з ніжністю й теплом.
Мудрості навчила, друзів дала коло,
Бог хай береже тебе миром та добром!
 
28.05.2020р.