НІЩО НА СВІТІ НАМ НЕ ПОВТОРИТИ..

НІЩО НА СВІТІ НАМ НЕ ПОВТОРИТИ..
Ніщо на світі нам не повторити,
ні перший крок,ні перші почуття...
Та все одно потрібно далі жити,
бо саме цінне в нас -то є життя.
В минуле повернутися не можна.
Та хочеться почути хоч на мить
шкільний дзвінок,що зазвучить тривожно.
Й душа зомліє .Гірко защемить...
 
А час усе безжально відбирає:
здоров'я й мрії усього життя...
Нічого вже назад не повертає,
в минуле нам немає вороття...
Мільйони масок різних приміряєм,
здаватись щоб гарнішими ,ніж є.
Не розумієм,часто забуваєм-
кожен в кінці отримає своє...
 
Якби було нам можна вічно жити-
багато б усього іще зробив...
Нести добро,дружити і любити...
А так гадаєш,жив ти ,чи не жив?!.
Любити світ цей треба щохвилини,
Стрічати сонце,наче божество .
Нести тепло до кожної людини,
наповнювати творчістю єство.
 
Молитись Богу,бо в молитві сила,
старатись жить по-чесному завжди.
Щоб доля благодать свою відкрила
закрила від ганьби і від біди...
Не заздрити ніколи і нікому,
щасливим бути ,бо життя одне!
Себе відкрити в світі осяйному...
Бо час іде...Так скоро все мине...
 
Близьких не варто лаять,ображати,
не гідно це-плекати в собі злість.
Любити всіх потрібно ,поважати,
бо в цьому світі ти лиш тільки гість...
Колись не буде вже синіти небо,
і прилітать не будуть журавлі...
Що ми залишим людям після себе?
Задумайтесь ,допоки ще живі...
*. *. *.
Колись не буде сутінок ,світання,
в саду не буде співу солов"я...
Не буде батька й матері.Востанне
побачу сонце і відлину я...
 
17.05.2020р.