ЯК ХОЧЕТЬСЯ В ДИТИНСТВО ,ХОЧ НА МИТЬ..

ЯК ХОЧЕТЬСЯ В ДИТИНСТВО ,ХОЧ НА МИТЬ..
Як хочеться в дитинство повернуть
І жити в кольоровім ,ніжнім світі,
Коли прийдешнім мрії всі зігріті,
А попереду веселкова путь…
 
Як хочеться в дитинство хоч на мить,
Веселе ,босоноге та грайливе,
Коли усе навколо так важливе.
І так не складно вірить та любить…
 
Як хочеться в дитинства далечінь,
Де безтурботне все і невагоме,
І все нове ,цікаве,незнайоме
І ще живі десятки поколінь…
 
Як хочеться в дитинстві ще побудь,
Де не рахуєш ,як біжать хвилини,
Коли повільно ще спливають днини.
Ніколи нам дитинства не забудь.
 
Як хочеться в дитинство і казки,
Де ще нема ні зради ,ні тривоги,
Іще нові не звідані дороги.
І так яскраво світять ще зірки…
 
Як хочеться в дитинство і пісні,
Де матіола пахне із-під тину,
Коли я ще така мала дитина,
Коли дощі ще чисті та рясні…
 
Як хочеться в дитинство навесні,
Коли всі рідні ще живі й здорові,
І сняться сни барвисті,кольорові.
На жаль ,тепер ,це бачу лиш вві сні…
 
Як хочеться в дитинство повернуть,
Коли батьки здорові й молоді…
Яка ж щаслива я була тоді…
Так хочеться ще раз їх пригорнуть…
 
26.04.2020р.