Непосередність здивувань

Непосередність здивувань
Непосередність здивувань,
Легкі фантазії бажань
Та зневажань.
 
Крихка примарливість буття,
Найвищій ступінь сприйняття –
Невороття.
 
Неквапливість думок і мрій,
Примарний плин уявних дій,
Лиш зрозумій –
 
Усі бажання в певний час
Зненацька постають для нас
Вже без прикрас.
 
У той загрозливий момент,
Щоб не зневіритись ущент
(є прецедент),
 
Прийми простий як світ рецепт,
Що врешті матиме ефект –
Вживай абсент!