Летуны-ребята!

Летуны-ребята!
 
Возле синенькой реки
Утром рано летним
Из бумаги листики
Запускают дети.
 
Любо этим пацанам,
Как же им вольготно -
Бегать хочется мне там
Также беззаботно!
 
Самолётики летят,
Счастье детства с ними,
Унести тебя хотят
Сказками цветными.
 
Волшебство надежды лет
От мечты крылато,
Украшают мир и свет
Летуны-ребята!
 
-------
ПАПЕРОВI ЛIТАКИ
fridapol
 
Біля синьої ріки
Вранці серед літа
Паперові літаки
Запускають діти.
 
Любі, милі пацани –
Як же їм вольготно!
Ой, як хочеться мені
Бігать безтурботно,
 
Навпростець летіти так
В казку кольорову!
Віднеси мене, літак,
У дитинство знову,
 
В чарівни́й відрізок літ,
У крилаті мрії,
Де здіймалися у світ
Літаки надії…
 
 
#АИв #фотостихи #песни #каждыйдень
/ Картинка – Интернет /