Паперовi лiтаки

Паперовi лiтаки
Біля синьої  ріки
Вранці  серед  літа
Паперові  літаки
Запускають  діти.
 
Любі,  милі  пацани –
Як  же  їм  вольготно!
Ой,  як  хочеться  мені
Бігать  безтурботно,
 
Навпростець  летіти  так
В  казку  кольорову!
Віднеси  мене,  літак,
У  дитинство  знову,
 
В  чарівни́й  відрізок  літ,
У  крилаті   мрії,
Де  здіймалися  у  світ
Літаки  надії…