ПРИЙШЛА ВЕСНА.

ПРИЙШЛА ВЕСНА.
Прийшла весна…Все оживає знов…
Біжать струмки від танучих снігів.
Холодний лід пливе від берегів
І квіти перші вже серед дібров…
 
Пташиний спів,неначе передзвін,
Тривожить душу,серце веселить.
По небу ключ журавликів летить,
Немов би передвісник добрих змін!
 
Пливуть хмарки. І небо синє знов,
Вже хоче дощиком пролитися на світ,
Всьому живому передать привіт,
Подарувати щастя та любов!..
 
Бо це весна. Летить вона по світу,
Дарує радість,світло та життя.
В душі моїй найвищі почуття,
А на землі безмежність первоцвіту...