мама

мама
МАМА...
Багато часу вже минуло...
Коли ти пішла в небокрай...
І часто буває ночами...
Я кличу тебе мамо, мам...
Тут вітер зимовий співає...
Сумних і холодних пісень...
І першим сніжком замітає...
Могили нам рідних людей...
Іду по холодним алеям...
І тиша звенить, як струна....
Заметена снігом могила...
Тут мама моя спочива...
Присяду біля могили...
Змахну неслухняний сніжок...
І досі приходить на пам'ять...
Хвороба твоя, горе, шок...
Я в очі твої подивлюся...
І мовчки з тобой помолюсь....
Скучаю я люба матуся...
Сумую, люблю, повернусь...
Минають дні і хвилини...
Біжать і спливають роки....
Та час, що пройшов не лікує...
Коли нас покинуть батьки...