Юмор з мынэ да й годэ ж.

Юмор з мынэ да й годэ ж.
Я но ва в7 віновный
 
Где-та, в небесных блёстках,
Ліпы шукають шося.
Мо, кажэ мні тут Хтося,
Навыть мого звоночка.
 
Ібо куда ны пойдыш
Гонды во в рылововскых,
Навыть собакы воют
Прам-такы, го, на зоркы ш.
 
Ну, а я нігыр, шо лі,
Шоб коб догнаты кобрый,
Шо оно й топлять торфом,
Чэдячы всю аж ночку.
 
Вот вона ка історійка
В гэтых корчех савецкых:
Всэ радіацыі тоны
Жрэмо но од ракет псів.
 
А я всэ думав: шо гэ
Гэтак хапат за рэбра…
Вот і ходю по воздуху ж,
Нібы той гуж угосынь.
 
...ну, можэ, тут спасёмся,
Ек гаварыт Володя,
Шо із Терешчуков сам,
А всэ ж но й прэ во в горы