Любов буває різною
Любов буває різною:
До матері, Вітчизни,
До жінки чи до дівчини
І донечки та сина.
Любити можна деревце,
Тварин, комашок, квіти,
Любові стане серденьку,
Щоб нею всіх зігріти.
Любитимемо ближнього,
Як і себе самого,
Благословіння діждемось
Та милості від Бога.
Коли добро із радістю
У душах запанують,
Жорстокості й ненависті
На світі цім не буде.
2015 р.