Срібла кошик
Зима-бабця срібла кошик
Взяла, як ішла у гості,
Щедро його розсипала,
Кругом біло-біло стало.
Вітер срібло те збирав,
Кучугури намітав,
А Мороз сердитим був,
В кригу всі річки вдягнув.
Тихо сплять уже вони,
Все завмерло до весни.
А коли вона прилине,
Все навколо знов цвістиме.
2017 р.