Спомином зажевріло дитинство
Загравою червоною
Обрій запалав,
Коли котилось сонечко
Аж ген за небокрай.
Крізь те яскраве полум"я
Летіли журавлі,
Здавалися казковими
Оті птахи мені.
І крилами рожевими
Махали раз у раз.
Та спомином зажевріла
В душі ота пора,
Коли іще маленькою
Я вірила в дива,
Слухала казку неньчину
Й щасливою була.
2020 р.