А злым усэ б горэ.

А злым усэ б горэ.
І на Новый год о ж
 
А У нас всё о Боге поют! –
І как это можна!
Дак ты шо, Баламут,
Хоч Козку знычтожіть?
 
Не-не-не! Это ны тут!
Давай шо родное!
Ну, коб стрылелы вокруг
Да вбылы хоть вовка.
 
І мы, ну, вуж труп.
Бо йдэ кіно добрэ ж:
Онь біды повсюд –
Жырэ сэбэ сволоч!
 
Так і в Нову ніч путь
Стэлють байструковскы.
Пітарды но рвуть.
У7 коб на зло но.
 
І так спутаный будь
Увсі своі годы.
Бо ж но опшыству служ
Псовня народна.
 
Бо ж плакаты лучш,
Когда нефтя в морэ.
Іль, ну, тобус взорвуть,
Корабыль дэ втонэ.
 
Хто ж в пранц гармоніі друг.
Трэ всэ ногы вгору.
І йдэ вірус – стылю
В7 хворым но ковдру.
 
Ой, сынку умру
Я вжэ гонды скоро!
Аж елі ходжу
Од всекый настойкы.
 
Ны трэба но сотыр,
Шоб кров чыстануть.
Ну, на3й чы морква.
Горэ всё вумным, всэ горэ.