Кіт приніс на вусах запах хризантем

Кіт приніс на вусах запах хризантем
Є в моєму кухлі щастя сантиметр-
Скандинавський хюґе, милий олень-светр.
Аромати кави, теплий синій плед.
А печиво сиачненьке - в бурштиновий мед.
Кіт приніс на вусах запах хризантем.
Схованку під ковдрой зробить від проблем.
Золотисте хутро...Золота пора...
Гріє теплий промінь твій котячий рай.
Не куйовдить вітер вуса, лапи, хвіст..
До асфальту лине жовтий мокрий лист.
Над лісами мріє журавлиний клин.
Вітер обирає сотні одежин.
На розкрій-хвилини. На доставку - рік.
Ще хмарок-зефірок візьме угорі
І на каву, модний, завітає вмить
В шалику строкатім. А котисько - спить...
І нема нічого кращого за те,
Як гойдає осінь сонце золоте!
 
Фото автора