варак задам..(листаю) тадж

варак задам..(листаю)  тадж
Варақ задам дафтари ишқ
-Саҳифаҳои бемисол
Варақ задам, варақ задам
Вале, нест саҳифаи висол
 
Варақ задам ,варақ задам..
Номи Шумо- дар сарнавишт
Миени варақ садбарги сурх
Дорад ҳамон накҳати ишқ ....
 
Варақ задам ,варақ задам ..
То бар димоғ расад баҳор
Бибӯсидам варақ- варақ
То чашам боз шабнами роз..
 
Варақ задам дафтари ишқ
Дигар варақ,афсус, ки нест .
Лек,чакра -чакра меҳр
Зи қалб хамчунон бирехт ...
 
Махфират Шукухи
10.06
12.01.2020