Кто пишет в Книге Судеб...

Кто пишет в Книге Судеб...
Хто піша ў Кнізе Лёсаў...
***
Так былО...
Так бывае...
Так будзе...
Добры Лёс,
і Лёс недарэчны –
цягнуць,
побач жыўшыя людзі.
Лёс у кожнага свой,
так – спрадвечна...
 
Кожны –
Лёс свой
к чужому прымерыць...
Як адзенне – накіне на плечы.
Каб хоць крыху паверыць –
свой, ня горшы...
Няхай
і ня лепшы...
 
Хтосьці – проста жыве...
Хтосьці – верыць,
наўмысна,
што над Лёсам сваім –
не спадар,
што мы ўсе ў Кнізе Лёсаў запісаны.
Там Лёс кожнага –
Кара, ці Дар...
 
Хто з нас ведае,
што будзе заўтра…
Але,
што б там і не збылось...
Я ня веру,
што Лёс – змЕніць “мантра”,
калі сам
не змяняеш свой Лёс...
*+*
* ма;нтра (санскр.)- “орудие осуществления психического акта“.
Индуисты полагают, что мантра — это определённая форма речи,
оказывающая существенное влияние на разум, эмоции и даже на Судьбу.
 
вкчар, кава, цыгарэта, Лоджыйка